Socialisering og lidt træning

Fra fødsel til de flytter hjemme fra, som 8 ugers, er hvalpene sammen med os i huset. I de første 2-3 uger bor de i deres fødekasse, i et roligt og lunt rum. Når de er ca. 3 uger gamle, flytter de over i en kravlegård som er i vores stue.


Hvalpene vænnes, allerede fra de er helt små, til lyde fra støvsuger, tv, børn, vores Maine Coon katte, som vi jo også opdrætter. Vores katte er vant til, at blive passet af hundene og omvendt, så det varer ikke længe før de bliver rigtig gode lege kammerater. Vi ønsker at hvalpene er rustet til at tage ud i deres nye hjem, med så mange hverdagsindtryk som muligt i rygsækken, da vi derved håber på at omstillingsperioden bliver så let som mulig og I købere derfor hurtigere får glæde af jeres nye familiemedlem. Vi sørger også for, at de kommer i forskellige hænder, prøver at køre i bil, kommer til at gå på forskellig underlag, så det ikke kun er os de er trygge ved.

Vi vil gerne have besøg af interesserede købere, når hvalpene er så store, at de begynder at gå rundt. Vi ønsker både at se og tale med de mennesker, der overtager og giver vores små guldklumper et godt nyt hjem. Vi spørger måske en del ind til hvordan og hvorledes I forventer hvalpenes fremtid skal forløbe. Denne samtale er vigtig for os, såvel som for hvalpenes fremtid, samt for at vi kan finde frem til, hvilken hvalp der passer bedst til jer.

Vi sælger ikke hvalp via telefon eller e-mail. Vi forventer at i kommer her minimum 1 gang og snakker med os og ser hvalpen, inden i henter den eller vi evt. bringer.

Hvalpene vil være behandlet mod orm og lopper, vaccinerede en gang, chippede, tjekket hos dyrlæge (helbredserklæring) og forlader os med DKK stamtavle.